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Informacion del Libro
| Imagen | Codigo Signatura | Titulo | Autor(es) | Ubicacion | Editorial | Año | Estado | Obs. | Fecha de Creacion |
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641.5968 A11c | Cooks cape Malay: food from Africa | Abrahams, Cass; Metz Press | South Africa | Metz Press | 2011 | Bueno | Ejemplar en idioma inglés - Cartoné con solapas, fotos color (3a ed.) | 2024-12-16 12:00:00 |
| Imagen | Titulo | |
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Cooks cape Malay: food from Africa | CODIGO SIGNATURA: 641.5968 A11c|
AUTOR(ES): Abrahams, Cass; Metz Press EDITORIAL: Metz Press UBICACION: South Africa AÑO: 2011 |
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Datos Caracteristicos del Libro
| ISBN | Contenido | Notas | Paginas | Descriptores | Colecciones |
|---|---|---|---|---|---|
| 978-1-919992-99-0 | Foreword / Food and tradition: Food in the home-Halaal and haraam-Fish and seafood-Motjie kok-Keeping it in the family / Spices and herbs / Huiskos / Doopmaal / Tamat /Ramadan / Merang / Engagement / Weddings / Funerals / Index / Cocina africana / Gastronomía africana / Cocina sudafricana | 1 Ejemplar | 96 p. | Cocina Africana / Postres / Cocina-Técnicas-Consejos / Recetas / Presentación de platos |
| CONTENIDO | ||
|---|---|---|
| Foreword / Food and tradition: Food in the home-Halaal and haraam-Fish and seafood-Motjie kok-Keeping it in the family / Spices and herbs / Huiskos / Doopmaal / Tamat /Ramadan / Merang / Engagement / Weddings / Funerals / Index / Cocina africana / Gastronomía africana / Cocina sudafricana | ||
| DESCRIPTORES | ||
| Cocina Africana / Postres / Cocina-Técnicas-Consejos / Recetas / Presentación de platos | ||
| PAGINAS | ||
| 96 p. | ||
| NOTAS | ||
| 1 Ejemplar | ||
| COLECCIONES | ||