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Informacion del Libro
Imagen | Codigo Signatura | Titulo | Autor(es) | Ubicacion | Editorial | Año | Estado | Obs. | Fecha de Creacion |
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641.7 L21c | [Anónimo] | Lecciones de gastronomía y hotelería en inglés | s.l. | JWC | 1983 | Fotocopia | Ejemplar en idioma inglés - Empastado - Fotocopia | 2024-12-16 12:00:00 |
Imagen | Titulo | |
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[Anónimo] | CODIGO SIGNATURA: 641.7 L21c|
AUTOR(ES): Lecciones de gastronomía y hotelería en inglés EDITORIAL: JWC UBICACION: s.l. AÑO: 1983 |
Datos Caracteristicos del Libro
ISBN | Contenido | Notas | Paginas | Descriptores | Colecciones |
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0 | Cocina técnicas / French service: Sequence of service-French service-Dining room equipment-Gueridon-Rechaud-The french table setting-Classical french table setting / Tableise Preparations: Salad making-Caesar salad-Cold spinach salad-Hot spinach salad-Spirits and liqueurs for flambé-Fortified wines-Crevettes sauté aux ail-Noisettes d'agneau beatrix-Scaloppine alla marsala-Fruits de mer bonne pecheur-Filet de boeuf a la stroganoff-Emince devolaille aux fines herbes-Steak au poivre-Banana flambé-Crepe suzette-Cherries jubilée-Café diable / Carving at table side: Tools used by the carver-Tableside carving-Carving fowl-Carving veal-Carving beef-Carving lamb-Carving prok-Boning fish-Carving fruit-Weeghts and measures-Cheeses-Tea / Índice | 1 Ejemplar | s.p. | Gastronomía / Hotelería / Consejos - Técnicas |
CONTENIDO | ||
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Cocina técnicas / French service: Sequence of service-French service-Dining room equipment-Gueridon-Rechaud-The french table setting-Classical french table setting / Tableise Preparations: Salad making-Caesar salad-Cold spinach salad-Hot spinach salad-Spirits and liqueurs for flambé-Fortified wines-Crevettes sauté aux ail-Noisettes d'agneau beatrix-Scaloppine alla marsala-Fruits de mer bonne pecheur-Filet de boeuf a la stroganoff-Emince devolaille aux fines herbes-Steak au poivre-Banana flambé-Crepe suzette-Cherries jubilée-Café diable / Carving at table side: Tools used by the carver-Tableside carving-Carving fowl-Carving veal-Carving beef-Carving lamb-Carving prok-Boning fish-Carving fruit-Weeghts and measures-Cheeses-Tea / Índice | ||
DESCRIPTORES | ||
Gastronomía / Hotelería / Consejos - Técnicas | ||
PAGINAS | ||
s.p. | ||
NOTAS | ||
1 Ejemplar | ||
COLECCIONES | ||