Inicio / Libros / Vista Individual

Informacion del Libro

Imagen Codigo Signatura Titulo Autor(es) Ubicacion Editorial Año Estado Obs. Fecha de Creacion
641.7 L21c [Anónimo] Lecciones de gastronomía y hotelería en inglés s.l. JWC 1983 Fotocopia Ejemplar en idioma inglés - Empastado - Fotocopia 2024-12-16 12:00:00
CODIGO SIGNATURA: 641.7 L21c
Imagen Titulo
[Anónimo]

  AUTOR(ES): Lecciones de gastronomía y hotelería en inglés
  EDITORIAL: JWC
  UBICACION: s.l.
  AÑO: 1983


Datos Caracteristicos del Libro

ISBN Contenido Notas Paginas Descriptores Colecciones
0 Cocina técnicas / French service: Sequence of service-French service-Dining room equipment-Gueridon-Rechaud-The french table setting-Classical french table setting / Tableise Preparations: Salad making-Caesar salad-Cold spinach salad-Hot spinach salad-Spirits and liqueurs for flambé-Fortified wines-Crevettes sauté aux ail-Noisettes d'agneau beatrix-Scaloppine alla marsala-Fruits de mer bonne pecheur-Filet de boeuf a la stroganoff-Emince devolaille aux fines herbes-Steak au poivre-Banana flambé-Crepe suzette-Cherries jubilée-Café diable / Carving at table side: Tools used by the carver-Tableside carving-Carving fowl-Carving veal-Carving beef-Carving lamb-Carving prok-Boning fish-Carving fruit-Weeghts and measures-Cheeses-Tea / Índice 1 Ejemplar s.p. Gastronomía / Hotelería / Consejos - Técnicas
CONTENIDO
Cocina técnicas / French service: Sequence of service-French service-Dining room equipment-Gueridon-Rechaud-The french table setting-Classical french table setting / Tableise Preparations: Salad making-Caesar salad-Cold spinach salad-Hot spinach salad-Spirits and liqueurs for flambé-Fortified wines-Crevettes sauté aux ail-Noisettes d'agneau beatrix-Scaloppine alla marsala-Fruits de mer bonne pecheur-Filet de boeuf a la stroganoff-Emince devolaille aux fines herbes-Steak au poivre-Banana flambé-Crepe suzette-Cherries jubilée-Café diable / Carving at table side: Tools used by the carver-Tableside carving-Carving fowl-Carving veal-Carving beef-Carving lamb-Carving prok-Boning fish-Carving fruit-Weeghts and measures-Cheeses-Tea / Índice
DESCRIPTORES
Gastronomía / Hotelería / Consejos - Técnicas
PAGINAS
s.p.
NOTAS
1 Ejemplar
COLECCIONES

Library Management System - LMS