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Informacion del Libro
| Imagen | Codigo Signatura | Titulo | Autor(es) | Ubicacion | Editorial | Año | Estado | Obs. | Fecha de Creacion |
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642.4 K35t | The theory of catering | Kinton, Ronald; Ceserani, Víctor | Londres | Edward Arnold | 1970 | Antiguo | Ejemplar en idioma inglés - Gráficos - Fotos en blanco y negro | 2024-12-16 12:00:00 |
| Imagen | Titulo | |
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The theory of catering | CODIGO SIGNATURA: 642.4 K35t|
AUTOR(ES): Kinton, Ronald; Ceserani, Víctor EDITORIAL: Edward Arnold UBICACION: Londres AÑO: 1970 |
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Datos Caracteristicos del Libro
| ISBN | Contenido | Notas | Paginas | Descriptores | Colecciones |
|---|---|---|---|---|---|
| 7131-1601-3 | Contents / List of colour plates / Introduction to decimalisation and metrication / Safety - First aid - Fire precautions - working methods / Hygiene: Personal Hygiene - Kitchen Hygiene - Food Hygiene / Services : Gas / Services : Electricity / Services: Water / Kitchen equipment / Elementary nutrition / Commodities / Preservation of foods / Storekeeping / Kitchen organisation / Kitchen french / Menú planning / Food buying / Service of food / Types of catering / Examinations / Bibliography / Further information - Addresses / Index - Celsius and Fahrenheit scales are shown on page / Gerencia - Servicios / Catering | 1 Ejemplar | 380 p. | Organización de la cocina - Higiene - Espacios físicos / Planificación de menús / Catering / Servicio de alimentos |
| CONTENIDO | ||
|---|---|---|
| Contents / List of colour plates / Introduction to decimalisation and metrication / Safety - First aid - Fire precautions - working methods / Hygiene: Personal Hygiene - Kitchen Hygiene - Food Hygiene / Services : Gas / Services : Electricity / Services: Water / Kitchen equipment / Elementary nutrition / Commodities / Preservation of foods / Storekeeping / Kitchen organisation / Kitchen french / Menú planning / Food buying / Service of food / Types of catering / Examinations / Bibliography / Further information - Addresses / Index - Celsius and Fahrenheit scales are shown on page / Gerencia - Servicios / Catering | ||
| DESCRIPTORES | ||
| Organización de la cocina - Higiene - Espacios físicos / Planificación de menús / Catering / Servicio de alimentos | ||
| PAGINAS | ||
| 380 p. | ||
| NOTAS | ||
| 1 Ejemplar | ||
| COLECCIONES | ||