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Informacion del Libro

Imagen Codigo Signatura Titulo Autor(es) Ubicacion Editorial Año Estado Obs. Fecha de Creacion
642.4 K35t The theory of catering Kinton, Ronald; Ceserani, Víctor Londres Edward Arnold 1970 Antiguo Ejemplar en idioma inglés - Gráficos - Fotos en blanco y negro 2024-12-16 12:00:00
CODIGO SIGNATURA: 642.4 K35t
Imagen Titulo
The theory of catering

  AUTOR(ES): Kinton, Ronald; Ceserani, Víctor
  EDITORIAL: Edward Arnold
  UBICACION: Londres
  AÑO: 1970


Datos Caracteristicos del Libro

ISBN Contenido Notas Paginas Descriptores Colecciones
7131-1601-3 Contents / List of colour plates / Introduction to decimalisation and metrication / Safety - First aid - Fire precautions - working methods / Hygiene: Personal Hygiene - Kitchen Hygiene - Food Hygiene / Services : Gas / Services : Electricity / Services: Water / Kitchen equipment / Elementary nutrition / Commodities / Preservation of foods / Storekeeping / Kitchen organisation / Kitchen french / Menú planning / Food buying / Service of food / Types of catering / Examinations / Bibliography / Further information - Addresses / Index - Celsius and Fahrenheit scales are shown on page / Gerencia - Servicios / Catering 1 Ejemplar 380 p. Organización de la cocina - Higiene - Espacios físicos / Planificación de menús / Catering / Servicio de alimentos
CONTENIDO
Contents / List of colour plates / Introduction to decimalisation and metrication / Safety - First aid - Fire precautions - working methods / Hygiene: Personal Hygiene - Kitchen Hygiene - Food Hygiene / Services : Gas / Services : Electricity / Services: Water / Kitchen equipment / Elementary nutrition / Commodities / Preservation of foods / Storekeeping / Kitchen organisation / Kitchen french / Menú planning / Food buying / Service of food / Types of catering / Examinations / Bibliography / Further information - Addresses / Index - Celsius and Fahrenheit scales are shown on page / Gerencia - Servicios / Catering
DESCRIPTORES
Organización de la cocina - Higiene - Espacios físicos / Planificación de menús / Catering / Servicio de alimentos
PAGINAS
380 p.
NOTAS
1 Ejemplar
COLECCIONES

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