Inicio / Libros / Vista Individual

Informacion del Libro

Imagen Codigo Signatura Titulo Autor(es) Ubicacion Editorial Año Estado Obs. Fecha de Creacion
642.4 K35t The theory of catering Kinton, Ronald; Ceserani, Víctor Londres Edward Arnold 1970 Antiguo Ejemplar en inglés, gráficos y fotos 2024-12-16 12:00:00
CODIGO SIGNATURA: 642.4 K35t
Imagen Titulo
The theory of catering

  AUTOR(ES): Kinton, Ronald; Ceserani, Víctor
  EDITORIAL: Edward Arnold
  UBICACION: Londres
  AÑO: 1970


Datos Caracteristicos del Libro

ISBN Contenido Notas Paginas Descriptores Colecciones
0 Gerencia-Servicios / Catering / Introduction to decimalisation and metrication / Safety - First aid - Fire precautions - working methods / Hygiene: Personal - Kitchen - Food / Services : Gas / Services : Electricyty / Services: Water / Kitchen equipment / Elementary nutrition / Commodities / Preservation of foods / Storekeeping / Kitchen organisation / Kitchen french / Menú planning / Food buying / Service of food / Types of catering / Examinations 1 Ejemplar 380 p. Hotelería / Cocina / Catering / Servicios
CONTENIDO
Gerencia-Servicios / Catering / Introduction to decimalisation and metrication / Safety - First aid - Fire precautions - working methods / Hygiene: Personal - Kitchen - Food / Services : Gas / Services : Electricyty / Services: Water / Kitchen equipment / Elementary nutrition / Commodities / Preservation of foods / Storekeeping / Kitchen organisation / Kitchen french / Menú planning / Food buying / Service of food / Types of catering / Examinations
DESCRIPTORES
Hotelería / Cocina / Catering / Servicios
PAGINAS
380 p.
NOTAS
1 Ejemplar
COLECCIONES

Library Management System - LMS